Itsetuhonruoska

Runoilija Glarissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kauniita tekstejä ja kirjoittelen paljon itsekkin. :)
Haluaisin vielä joskus kirjoittaa oman kirjan tai julkaista runojani kirjamuodossa. ^^
 

Tänä iltana ei taaskaan nukuta,itkettää ja kertaan oman elämäni satua.
Vaikee ois aloittaa alusta, kun ei ole varma lopusta.
Milloin loppuu tää tuska, tunteet sisälläni sydämelleni kidutusta.
Kun iskee itsetuhonruoska on vaikee juosten paeta tai ajatuksiltaan piiloutua.
Vaikka rukoilis neuvoa tai oikeata tietä, kohtaa silti aina pettymyksiä, jotka ajan kanssa nieltävä.
Tää kaikki on sitä, mikä tuottaa pahaa mieltä.
On vaikee tästä jatkaa, ne sanoo että aika parantaa.
Mut entä jos ei vaan jaksais enää odottaa- sitä aikaa mikä lopulta parantaa,
korjaa sydämen haavat,ottaa sut syliinsä ja kantaa kohti uutta maata.
Maata, jossa voi aloittaa elämän alusta.

Selite: 
Kirjoitin tänä eräänä kaukaisena iltana,hetken mielijohteesta. Oli jälleen paha olla ja tunteita oli vaihteeks hyvä käsitellä kirjoittamalla :')
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot