Nimetön

Runoilija Tupasvilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2022 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivieni helmiä ovat kommenttinne.



Muistathan, että jokaista tekstiäni suojaa tekijänoikeuslaki. Ethän käytä tai kopioi runojani ilman lupaani ja ilman nimeäni/nimimerkkiäni.




Esikoisrunoteokseni "Kuovin huuto" on nyt julkaistu, voit tilata sen useimmista verkkokaupoista, mm. täältä.


Kotisivuni löydät täältä.
Kirjani sivut myös Facebookissa.
 

Usva nousee kuin
portaita

jää tasanteelle
metsän seinää liki vartioon

jostain kuuluu
yölaulajan ääni

siihen minä nukun
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luottavaisen rauhoittava tunne.

Tuntuu Hyvältä.

Levollinen tunnelma. Kuvaus usvasta saapumisesta on todella upea.

Viihdyn tässä sadunomaisessa tunnelmassa.

Suviyötä odottelen

Kaunista tunnelmaa

kaunis, kesäinen, ihana tunnema käydä nukkumaan

Kaunis, hyvä runo

Upeasti tulee kesäinen telttaretki jossakin lammen rannalla mieleen tästä runosta.

Herätä kesken unien katsoa ulos ja nähdä tuo tosiasia.

Hieno hieno runo.

Kaikki ainekset hiljaisuudelle. Upea.

Jälleen kerran upeita kuvia jotka saavat näkemään usvaisen yön ja linnun laulun... tai paljon muutakin!

 

Käyttäjän kaikki runot