Nimetön

Runoilija Tupasvilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2022 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivieni helmiä ovat kommenttinne.



Muistathan, että jokaista tekstiäni suojaa tekijänoikeuslaki. Ethän käytä tai kopioi runojani ilman lupaani ja ilman nimeäni/nimimerkkiäni.




Esikoisrunoteokseni "Kuovin huuto" on nyt julkaistu, voit tilata sen useimmista verkkokaupoista, mm. täältä.


Kotisivuni löydät täältä.
Kirjani sivut myös Facebookissa.
 

Nouseva aamu valaisee
siristyvien silmien
naurupolut

ohuessa tuulessa
lepattavat
hämähäkkien uudet verhot
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa luettavaa! Taitavaa tekstiä!

Mahtava veto. Hienoja kielikuvia.

Herkkää kauneutta

hieno herkkä kesäruno, kun nuo verhot on viritettynä, tunnelmaa ouessa tuulessa

kuin minun siivouspäiväkirjastani!
nauraen katson
tyhjiä sivuja..

:)

kivasti kirjoitettu!
 

Käyttäjän kaikki runot