Minä elän nyt

Runoilija Haapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Te mua rajoitatte
en teitä kuunnella tahdo.
Elän ja hengitän,
on mulla oma tahto.

Rakastan tätä kaikkea.
Kokea tahdon joka hetken,
katson kelloa,
yhtäkään hukata voi en.

Korvaasi sen kuiskaan,
usein sen tuulen sekaan olen huutanut,
naurussa kuplivassa sitä hoen:
olen rakastunut.

Täällä tahdon seistä pystypäin,
katse avoinna, sillä mitään en ole vielä nähnyt.
Uudet ajat, täältä tullaan.
Olkaa valmiina, koska minä elän nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana c: ♥

Positiivisia runoja on ihana lukea, niitä on niin harvassa. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot