Sadut kauneimmatkin

Runoilija Haapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä päättyy, me tiedetään se kummatkin.
Kaikki ne joskus päättyy sadut kauneimmatkin.

Rakkaustarinat onnelliset päättyy nekin aina kuolemaan.
Niin ehkä tämäkin, mutta ensin yhdessä me vanhetaan.

Eletään käsi kädessä nyt tässä hetkessä.
Ei tulevassa, ei menneessä.

Tuo kynttilä haudalleni kun aika musta jättää,
muista siten minua maailmasta kadonnutta ystävää.

Älä sure muistoa minusta.
Kuolee kaikki muukin, joskus on vielä aika kun vain historia kertoo sinusta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot