Viestini koristeellinen

Runoilija Haapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen vastaajan puhuvan.
Olisin tahtonut sanoa sen sanan kaiken muuttavan.

En sinua juuri nyt voi tavoittaa.
Tiedän, että et sinä kuuntele vastaajaa.

Sanon sanoja, lasken luurin, ilmeeni surullinen.
Pimeään tyhjyyteen kai menee tämä, viestini koristeellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot