Sinua verrata voisin moneen

Runoilija Haapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin paljon, paljon rakastan sinua,
niin tahtoisin, tahtoisin huutaa kertoja monia.

Olet minulle montaa muuta tärkeämpää.
Ei joka kulman takaa löydy unelmaystävää.

Sanot minulle, et muka auttaa minua osaa.
Mutta katso nyt, kyllä minulle riittää, että halauksen oikeaan aikaan saa.

Fiasko tämä ei ole, ei tule olemaan.
Kriitikot tätä ylistää, ne tulee ihan kädestä pitäen kehumaan.

Sinua verrata voisin moneen.
Timanttia sellaista vaan ei ole, joka kävisi arvosi kanssa toteen.

Minä sinulle sellaista tarkoita en,
silti vahingossa pilaan aina kaiken.

Sanoja, tekoja, pahoja sellaisia.
Emmekä kumpikaan silloin ole iloisia.

Anteeksi annat aina,
sitten ei meitä enää murheet paina.

Niin paljon, paljon rakastan sinua,
niin tahtoisin, tahtoisin huutaa kertoja monia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot