The art of dying

Runoilija kurdtcocaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 22.1.2022 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman elämän kyynikko (drunk poet's society)
 

He käyvät toistensa luona teellä
täysikuun aikaan ja
vähän yli
tee on karmiininpunaista
ja kitkerää

ja vaikka heillä oli yhdeksän elämää
ei kuolema lopultakaan

ollut niin helppoa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oot ihanuus.
Tää on jäätävän hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot