Perikato

Runoilija kurdtcocaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 22.1.2022 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman elämän kyynikko (drunk poet's society)
 

Ikävöin, maistan
viimeisen hetken

Kuin äiti hukutettuaan lapsensa kaivoon
kun pienet ihmisruumiit keuhkot täynnä vettä
kannen sulkeuduttua, turhaan odottavat
äidin kuiskaavan hyvää yötä

iltasatujen muututtua mielenterveyden riemuvoitoksi

 

Selite: 
based on true story, -85
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyi kun tuli paha olla, mutta tykkäsin silti. Vahva

Voihyiapua. ~,_,~ Tää olis sellanen että sitten tähdetkin häveten sulkivat meiltä silmänsä.
 

Käyttäjän kaikki runot