veriryhmä määrää kohtalon

Runoilija kurdtcocaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 22.1.2022 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman elämän kyynikko (drunk poet's society)
 

Sinun mukanasi vereni kuolee
ilma katoaa keuhkoistani

vaihtaisinko rikkauden ja jumaloinnin
likaisiin käsiisi?

urbaanilegendoista sinä olet todellisin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

wow hieno tämä <3

Mielenkiintoinen, pitää otteessaan!

 

Käyttäjän kaikki runot