Saneeraus

Runoilija kurdtcocaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 22.1.2022 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman elämän kyynikko (drunk poet's society)
 

Janoan
sieluasi ja joskus myös appelsiinimehua

Suurimman osan ajasta olen kuin
mitään ei olisi tapahtunutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vou, siistii, nään tässä itseni.

 

Käyttäjän kaikki runot