may I

Runoilija sarastusraja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.12.2020 2:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leikin sillä miten asiat ovat, olivat, ovat olleet, voisivat olla ja miten niiden täytyy olla. Kritiikki ja kommentit arvostettuja.
 

raiteilla hiljaista, taasen
tähtikuviot vaihtuvat joka yö
piirrän sormet kuumeisina
karttaa tämän ainaisen uudenkuun
alla (kuinka liikuttavan toiveikasta)
jos päämäärä oli eksyminen, suunta
ei voisi olla oikeampi tätä
tikkurilan jälkeen pasila
sinusta seuraavaksi ei ketään
riko kompassin lasi, ota neula ja
tikulla silmään joka vanhoja muistelee

Selite: 
vuosi valui kuin hiekka sormien lävitse
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot