sivu idealistin päiväkirjasta

Runoilija sarastusraja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.12.2020 2:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leikin sillä miten asiat ovat, olivat, ovat olleet, voisivat olla ja miten niiden täytyy olla. Kritiikki ja kommentit arvostettuja.
 

jos minulla vain olisi oikeat sanat
muuttaisin kaiken
vapauttaisin kyyhkyset taivaisiin,
päällystäisin kaupungit villiviiniköynnöksin
kirjoittaisin lohduttomat loput vastakohdikseen
ja muurit täyteen kauniita lauseita
"tie on aina tarpeeksi leveä
kaikkien kulkea"

mitä muuta maailma tarvitsisi
tämän lisäksi;
on vain hento nippu
varomattomia toiveita,
kuin vanamonkukkia

Selite: 
ostin ruskeat piilolinssit ettei kukaan näkisi kuinka naiivi olen
Kategoria: 
 

Kommentit

ei sul tarvi ol ku lakka,
sin kyyhkyset ain palaa..

 

Käyttäjän kaikki runot