illan itsesyventymä

Runoilija sarastusraja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.12.2020 2:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leikin sillä miten asiat ovat, olivat, ovat olleet, voisivat olla ja miten niiden täytyy olla. Kritiikki ja kommentit arvostettuja.
 

koska ei nyt, niin
ehkä sitten kun on kevät
minä osaan taas tuntea muutakin
kuin loskaa kenkien alla ja sisältä e-i-mitään

toivottavasti seuraavaa:
saan jäädä
se joku on aamuisin kauniimpi kuin kukaan
unohdan keskeneräisyyteni
hengitän huhtikuisten katujen pölyä
ja kaulakuopan lämmintä ihoa
odotan valoisia öitä, autuasta unettomuutta,
sitä, että hiljaisuuden jälkeen
tutut askeleet rappukäytävässä

Selite: 
"no oho, mitäs sulle on sattunut" "hukuin haaveisiini"
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot