koska maailma vaeltaa meissä eikä toisinpäin

Runoilija sarastusraja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.12.2020 2:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leikin sillä miten asiat ovat, olivat, ovat olleet, voisivat olla ja miten niiden täytyy olla. Kritiikki ja kommentit arvostettuja.
 

siinä missä itse unohdin
matkoilleni osia kokonaisuudestani
ja kulutin vieraita virstoja

samaten

ne kymmenien kuolleiden kaupunkien
kymmenettuhannet elävät valot
paloivat kiinni ihooni
jättivät jälkeensä arpia,
nahan alle koteloituvia sirpaleita
jotka eivät lähteneet pois vedellä
eivät raapimalla eivät veitsellä

syyhyävät öisin, mokomat
nousevat pitkin musteensinisiä suonia
aina keuhkoihin asti

ennen kuumeen nousua
on lähdettävä
taas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot