Jotain pysyvää

Runoilija Neitosi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.8.2017 1:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
                     Anna minulle
               hiekanjyvän kokoinen
                 paikka sydämestäsi
             ja kasvatan siihen helmen

 
 
 

Senkin jälkeen kun aalto on karannut takaisin meren suolaiseen syleilyyn Piirtyvät jalanjälkesi rantahiekkaani Uudellen ja uudelleen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista! :)

Kaunis kuin rakkauden postikortti runosi on.

niin ikävä sydämessä

kaunista..

Joo, tämän tuntee helposti omakseen, pidin

Kaunis huuhtelu tämä.

" Jotain pysyvää " mielessä ja sydämessä
jota aallot eivät voi pyyhkiä. Kaunis runo!

Ihana runo, kiva fontti ja väri, ja muutenkin kokonaisuus on hieno! :)

Kaunis runo.

Lämmintä tunnelmaa. Kaunis runo.:D

Upea!

Aivan mielettömän kaunis kuvaus runossasi.
Palaan tälle rannalle varmasti, lukemaan ja ihastelemaan jälkiäsi:)

Todella kaunis!

Hieno ja syvällinen runo.
Tuskin olen ainoa, joka tahtoisi lukea lisää runojasi.

Aallot toistavat muistot. Valmista runoa.

Upea. Mitä tähän voi muuta sanoa? Hieno rakkausruno jossa kaikki on kohdallaan...

Irti päästämisen tuskaa.. lannistamatonta kaipausta

Muistot jäävät ja jopa tulevat entistä elävämmiksi eron jälkeen.

Hyvin sanoitettu! Tämä on sitä runoutta, joka ymmärtää ja tavoittaa olennaisen.

Monivivahteinen kuin itse meri.

Kaunista ja herkkää.... Hyvää syntymäpäivää! :)

Kaunis.

Niin äärettömän
kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot