Anna minulle rauha

Runoilija Chald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katson ikkunasta kuin odottaen
jotakin sattuvaksi, saapuvaksi
laulan itselleni tuttua laulua
kuin jonkun toisen elämästä

nostin itseni ylemmäs kuin muut
putosin ja vajoan edelleen
otin tehtäväkseni pystyä kaikkeen
nähdä aina kolme siirtoa edeltä

pistin paloiksi ja kokosin kasaan
niin monta sydäntä
halpoja kuvia jostain aidosta
kieltäydyin häpeästä ja suljin silmäni

juoksin pakoon niin monta kertaa
etten tiennyt mihin palata
etsin vastausta läheltä ja kaukaa
koskaan itseeni kääntymättä

minä makaan alasti pellolla
tyhjyyden keskellä kaukana kaikesta
minä kadehdin vastasyntyneitä
kirjan tyhjiä sivuja sekä tulevia lauluja

minä olen niin väsynyt teorioihin
uskomuksiin ja toimintamalleihin
anna minulle rauha
vie pois äläkä päästä takaisin

Selite: 
Runollinen hetki ennen liskojen yötä..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot