Suojaksi varpaille

Runoilija Chald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lohdutan itseäni
haaveilla tunteista
syvemmistä, lämpimistä
kahdenvälisistä

Kääriydyn niihin
kuin peittoon
tukin epäilyksen raot
kylmältä kulkea

Taivuttelen reunaa
suojaksi varpaille
vedän tyynyä
lähemmäksi kuin sinua

Etsin jotain hapuillen
kättä johon tarttua
silkinpehmeää sormin hyväillä
sulkea silmät, unohtaa huolet

Haluan vaipua uneen utuiseen
ja herätä aamuun sellaiseen
jossa yö on tullut todeksi
eikä päivä jää haaveiksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot