Pidä kiinni

Runoilija Chald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pitäisitkö kiinni kädestä
ja muistuttaisit siitä illasta
jotta minä uskaltaisin
jotta minä puhuisin

ottaisitko syliin hetkeksi
muuttaisit ajan ikuiseksi
halaisit lujaa kun itkisin
jotta minä muistaisin

sanoisitko aina iltaisin
ettei maailma tule valmiiksi
ellen muista pysähtyä
rakastaa ja hyväksyä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot