KIRJE TONTTULASTA

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Tonttu Touhukas on kovin neuvokas. 
Hän miettii miten kertoa tää, ettei teille pahamieli jää.
Katsokaas on paljon muistettavaa ja kääröä monta paketoitavaa.

Tänä vuonna tonttulassa vilskettä siis piisaa. 
Ajattelikin Pukki näin, tehdään kaikki toisinpäin.
Lapsille lahjat on tärkeä, mutta paljossa ei ole järkeä.
Lahjat Pukki kyllä tuo kun saapuu Jouluna teidän luo.
Määrä lahjojen ei ole suuri, mutta se onkin tämän Joulun opetus juuri.

Kun kodissa tuikkii kynttilät ja lämpöä riittää, 
siitä saamme jokainen tänä Jouluna kiittää.
Niin suurta lahjaa ei Pukkikaan voi pakettiin laittaa ja lapsille tuoda,
se on lahja,  jonka vain hyvyys voi ihmiselle suoda.

Siitä saamme jokainen tänä Jouluna kiittää,
että kodin lämpöä jokaiselle riittää.

Tällaiset terveiset tonttulasta tuodaan
ja rauhaisaa Joulua kaikille suodaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa todellakin kaikilla olisi lämmin koti, edes jouluna <3 
 

Käyttäjän kaikki runot