Pikku Maagus

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on se päivä,
kun luotamme lähdit.
Nyt kaukana loista,
sä se kirkkain taivaan tähti.
Pimeä on taivas,
mutta sinä loistat,
naurava suusi.
Mieleeni tulit taas jälleen kerran,
muistoja monta,
olit tärkeä mulle.
Kaipaa sua moni,
olen niistä yksi.
Syli tyhjä odottaa,
halata tahtoisin
ja kertoa vain,
kuinka sua rakastin,
kertoa sulle kuinka paljon välitin.
Onneksi on muistoja,
ne ei haihdu koskaan,
sydämessä pysyy,
ei kulu milloinkaan.
Voimapipo, kitarajäätelö,
BMX-pyörä ja uusivuosi.
Tärkeitä hetkiä,
muistoja suuria.
Silmät kyynelissä,
sydämessä rako.
Sä pelastit mut kerran,
toivoin vaan, että
tehdä oisin voinut saman,
mutta ehdit jo mennä yli sen rajan.
Sinua kovasti kaivaten minä !

Lepää rauhassa Markus ! <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ja täällä itkee erään Markuksen äiti.
Surua, kaipausta ja ikävää.
Runosi on niin kaunis ja koskettaa omia kipujani niin että meinaa taju mennä.
Kipu kasvattaa minua, toivottavasti se tieto lohduttaa sinua myös.

 

Käyttäjän kaikki runot