miksi minä

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu että teen kaiken väärin.
Yritän tehdä parhaani ja välillä
olen yrittämättä, silti saan
paskaa niskaan.
En ymmärrä sitä,
mistä se johtuu.
Johtuuko se entisistä virheistä?
Niistäkin on jo saanut maksaa aivan tarpeeksi.

Joskus vaan tuntuu,
ettet sä ymmärrä,
että mullakin on tunteet
ja muhun sattuu.
Ymmärrän oot väsyny,
mutta elä kiltti pura sitä muhun
sillä lailla, että pistät mut itkemään..

Kyllä kait me tässä opitaan.

Rakastan sua, enkä halua menettää. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot