Yksinäisyyden tunne

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä tuntuu että hajoo maa jalkojen alta,
tuntuu ettei oo ketään joka pitäis mut pinnalla.
Vaikka on mulla elämässä mies ja kaikki hyvin,
silti tuntuu etten koskaan oo ollu näin yksin.

Vaikka on mulla kavereita,
mutta tuntuu että ne vaan katoo.
Onko mussa joku vika,
kun ei kukaan mun seuraa taho.

Vai luulenko vaan niin..
Tunne yksinäisyydestä mua vaivaa.
En tiiä mikä sen saa aikaan,
vaan ystäviä kaipaan.

Ystäviä joille kertoa voi mitä vaan,
aikaa viettää yhdessä
ja itkut naurut jaetaan.
Semmosista pula ois,
vaan mistään ei löydy.
Oonko niin ujoki,
että siihen kaikki sortuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsensä pohdiskelua välittää runosi..

 

Käyttäjän kaikki runot