Jämäpala

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä mietin että mikä oikein olen.
Olenko tavallinen ihminen vai joku olento.
Onko mut koottu muiden jämistä,
aivan kuin mut ois koottu toisten paloista.
En tiedä mutta outoa se on koko ajan olla kipeä
tai jostain kohtaa rikki.
Välillä ei voi muutakun nauraa,
toisinaan taas tuntuu ettei aina jaksa maata.
Yhden pyynnön jos voisin lähettää
että saisin olla terve edes pienen hetken.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot