Tulevaisuus?

Runoilija Disarray

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Julma valo ympärillä
kivisiä kukkia
maa hukkuu likaan

Näen vain kauhua
eläinten raatoja
saastaisia pilviä

Missä ovat puhtaat virrat?
Missä vihannoivat maat?

kadotuksen syövereihin
on meidät tuomittu
vailla rakkautta.

Välinpitämättömyydellä
itse itsemme tapamme

murhaamme toinen toisemme
hukutamme Äitimaan vihaan

Ne jotka meille joskus
elämän antoivat
huutavat nyt tuskasta maan.

Ei tulevaisuutta
ei päivää huomisen

Elämä pakenee
Valo kuolee

Miksi haluamme pahaa
toisille?

Mikä valtaa mielen
kun tappaa elämän?

Maailma suistuu radaltaan
ihmisten viha
murtaa sydämet

Kylvämme maailmaan
kuolemaa ja epätoivoa

Miksi emme ymmärrä?
Milloin herääme?

Avataan yhdessä silmämme
revitään liina kasvoilta.

Parannetaan maailma
minkä itse tuhosimme

Käsi kädessä ystäväni.

Selite: 
Hieman masentavaa tekstiä, yrittäkää ymmärtää...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot