Järvi

Runoilija Disarray

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljainen järvi,
Musta vesi
Alla kylmän auringon

Taivaan kalat uivat
valkoisten pilvien läpi

Aurinko satuttaa silmiä
valo kaivautuu mieleni pimeyteen

Yritän sulattaa
ikiroutaa sydämestäni

Vesi maistuu mudalta
rannalla tuoksuvat kukkaset

Juoksen veteen
vaikka jalat takertuvat nurmikkoon

Makaan vedessä
varpaat pinnalla

Pieni harmaa lapsi
katsoen synkkää maailmaa

Selite: 
tästä runosta tuli jotenkin sekava... mutta ehkä se kuvaa hyvin sekasortoista mielikuvitustani ;D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot