Lumi, maailmani

Runoilija Disarray

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkoinen lumi putoaa
peittää kiljuvien tähtien äänen
lankeaa hiljaa kasvoilleni,
hiljaa vain

Makaan lumessa
omassa valkoisessa maailmassani

Lunta sataa silmään
piilottaa kylmät kyyneleet

Kuura peittää ikkunat
Routa kaappaa sydämen

Hukun lumeen
en palele enää koskaan

Suljen silmäni raskaasti
näen valkoisia unia

Nauran lumelle,
joka täyttää korvani

Nauran katkerasti
lyhyelle elämälleni

Nyt voin itkeä,
kun ei ole enää mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot