Jälleenkuolema

Runoilija Anyara-Esse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso eteesi,
kuule valo ja hiljaisuus
Huomaat että näet enemmän
kuin mihin silmäsi kantaa
Kuulet kaiken,
tunnet jokaisen hetkisen
Kuin aika olisi joki,
joka virtaa lävitsesi
ikinä koskematta sinuun

Pian huomaat,
ettei missään liiku varjo
Et jätä taaksesi askelia,
etkä itkiessäsi kyyneliä
Huomaat että tiedät tämän paikan,
olet kulkenut tästä ennenkin
Kuulet laulua,
laulua joka on soinut alusta asti

Sinulta puuttuu vielä paljon,
muistat jokaisen nimesi
Mutta niistä parhaiten sen yhden,
joka kaikuu sielussasi kauan
Jos pystyisit itkemään,
kaikki tämä valo heijastaisi sen takaisin
Ja se tulisi kirkkaammaksi kuin Aurinko
Mutta älä pelkää matkata uudestaan,
koska tulet tapaamaan hänet
Ja hänet tavatessasi,
tapaat itsesi

Näet kaikki minkä olet nähnyt,
tunnet kaiken mitä olet tuntenut
ja saat tehdä sen kaiken uudestaan
Tästä hetkestä alkaen,
sielusi saa seinät
Olet nyt ihminen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot