Valhe

Runoilija Danilin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koko yön katselen,
kuuntelen
ja haistelen,

aamun maalaan
mustaksi kuin yö,

erehdytkö jäämään
lakanoihini
vielä tunniksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos oiskin joku niksi
jolla oivaltaisi aitouden,
niin varmaan jonkun skouden
mielestä sekin laitonta ois
ja tulis ja kaatais kaikki
keppanat pois (omaan tauluun)
virittyen sitten maammelauluun
vaikkei tulis kultaa lätkässä,
taitaa olla jotain häikkää jätkässä...

Jos oiskin joku niksi
jolla oivaltaisi aitouden,
niin varmaan jonkun skouden
mielestä sekin laitonta ois
ja tulis ja kaatais kaikki
keppanat pois (omaan tauluun)
virittyen sitten maammelauluun
vaikkei tulis kultaa lätkässä,
taitaa olla jotain häikkää jätkässä...

 

Käyttäjän kaikki runot