Suojelija

Runoilija Danilin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unissani olet syvä avaruus,

aamuissani suuri totuus,

nostat ilmaan,

puhallat taikaa,

jos suunnan kadotan,

jalkani maahan palautat,

olet avaruus,

johon tahdon eksyä,

olet totuus,

johon luotan,

kanssasi en pelkää,

olen turvassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunista. :)

haikean kaunista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot