Ainakin tänään.

Runoilija LumiRinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There is a princess, there is a fairytale. But there is no reality.
 

Tänään huomasin hymyn,
hymyn omilla kasvoillani.
Tänään sain olla iloinen,
omasta onnestani.

Sain kuulla kuinka rakkaani kuiskaa,
miten paljon hän välittää.
Sain kuulla kuinka ilman minua
hän ei jaksaisi elämää.

En olisi voinut uskoa,
että vain sanat saavat minut tuntemaan näin.
En voinut uskoa,
ennen kuin hänet näin.

Ikionnellinen olo on sisälläin,
en halua olla enää koskaan yksinäin.

Elämä antaa aikaa.
Elämä antaa paljon.
Elämä on taikaa.
Elämä avaa lukon.

Ainakin tänään kävi näin.

Selite: 
Jotenkin teki mieli tehdä typerän kuulonen runo :D Enjoy, or not. (Y)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot