Ymmärtäisitkö?

Runoilija LumiRinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There is a princess, there is a fairytale. But there is no reality.
 

Miksi pakotat kitumaan?
Mikset ymmärrä minua?
Miksi halusit minut, muttet kuitenkaan
halua?
Miksi et anna aikaa, ymmärrystä?
Miksi et ymmärrä?

Kuinka kauan aiot jatkaa?
En jaksa enää kauaa.

Se tuska joka nyt on sisälläni,
sitä et pysty ymmärtämään.
Sanat jotka pyörivät mielessäni,
et ymmärtäisi niitäkään.
Ajatukset mielessäni, sanat ja
tuska sisälläni.
Antaisit aikaa minulle. Antaisit aikaa.

Huudan apua mutta kukaan ei kuule.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän... ahdistava, mutta kaunis.
Samaistuin.

 

Käyttäjän kaikki runot