Muistot ovat ikuiset.

Runoilija LumiRinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There is a princess, there is a fairytale. But there is no reality.
 

Jotenkin haluisin selvittää ajatukset,
haluaisin oppia lentämään.
Haluaisin säilyttää kauneimmat muistot,
jättää ne hiljaa elämään.

Ja joskus kun aika tulee,
joudun lähtemään.
Sitten kun kaikki päättyy,
jään silti elämään.

Muistoissa ikuisuus säilyy,
ei häviä laisinkaan.
Muistot on suuri aarre.
Ne jäävät lentämään.

Muistele omia muistojasi,
palaa vuosien taa.
Muistele aikoja noita,
jolloin huolet olivat historiaa.

Tunnetko tutun tuoksun?
Tunnetko kosketukset?
Tunnetko rakkauden roihun?
Tunnistatko ne?

Muistot auttavat ymmärtämään,
auttavat vaikeina aikoina.
Muistot auttavat selviytymään,
kestämään rankkoja aikoja.

Siis istu alas, kuuntele.
Jollakin on paljon kerrottavaa.
Istu alas, ajattele,
tulevaisuus on täynnä muistoja.

Selite: 
Tämä runo syntyi sacherkakkua tehdessä. Aloin muistelemaan jotakin, mitä mummini kauan sitten kertoi minulle ja sitä kautta aloin ajattelemaan muistoja ja muistelemista tarkemmin. Halusin sitten laittaa ajatukseni enemmänkin runomuotoon, että siitä olisi enemmän iloa rakkausrunoilijoiden lukuhermoille. Toivottavasti kritiikki on siedettävää! :D
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana !

tuli mieleen kaikenlaista omasta elämästä ja muistoista.

ihana !

tuli mieleen kaikenlaista omasta elämästä ja muistoista.

 

Käyttäjän kaikki runot