Kiittäen

Runoilija LumiRinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There is a princess, there is a fairytale. But there is no reality.
 

Hymysi. Silmäsi.
Kasvosi ja olemuksesi.
Kaikki ne saavat minut hyvälle tuulelle.

En olisi uskonut,
että joskus vielä joku
saisi minut tuntemaan näin.
Tuntuu kuin maailma olisi kääntynyt väärin päin.

Olen onnellinen!
Kuunnelkaa, olen onnellinen!

Hymyilkää, naurakaa ja iloitkaa kanssani,
olen onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot