Ikuinen Rakkaus

Runoilija 27181e77f752961f7d255c46063866fa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 13:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näin elämän kerran ja sen silloin menetin mutta sinä minut silloin pohjalta pelastit nostit minut uuteen elämään en voisi toivoa mitään enempää
 

istumme vierekkäin meidän sohvalla ja tunnemme toistemme läheisyyden ja kuinka rakkaus ilmassa väreilee,
toivon ettet koskaan luotani pois lähde kävelee
tahdoin vain tunnustaa sinulle asian tän tärkeimmän sua rakastan aina vain enemmän
Enkä koskaan halua että aluotani pois lähdet menemään
rakastan sua aina vain enemmän ja enemmän
tunteeni sua kohtaan ovat aitoja
kaipaan niitä meidän yhteisiä aikoja
kaipaan viereesi
kaipaan kainaloosi
kaipaan kaikkea sinusta
nyt vain täyttyy sydämeni kaipauksesta
toivon että nopeasti tulisit viereeni
että voisin näyttää tunteeni sinulle
olet aina niin rakas minulle
en tule koskaan sulle enää pettymystä tuottamaan
tulen ja lupaan että kaiken tulen näyttämään
tahtoisin lähteä kanssasi lähteä aikaa viettämään
ja toivomuksiesi toiveista tulen sinut kaikissa haluamissasi paikoissa käyttämään
käsi kädessä kulkisimme silloin tulevaisuutta kohti
sillä silloin olisi meidän vain se hetki
ja yhteinen on tulevaisuutemme retki
ei kukaan voisi tulla sillon välejämme tuhoamaan
koska tulen vain sinua aina rakastamaan
ja tulen ikuisti sua ajatelemaan
mieti sitä tunnetta kun yhteistä tietä tulevaisuudessa kävellään
en sitä tunnetta koskaan päästä menemään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot