tytöt ovat liian kauniita

Runoilija vajovainen

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hyvää huomenta
hyvää vitun huomenta
ei sitten
entä huomenna?

hauska tavata
etkö kuule saatana
hauska tavata
ei sitten
entä huomenna?

väsyttää väsyttämistään
tietää tietämistään
vaikka mitä minä mistään
kuitenkin liikaa
liian kauan, kaikki
liian hiljaa

on lahja osata huutaa
harrastaa väkivaltaa
mutta kun minä en osaa
vain kirjoittaa
en ollenkaan unohtaa

kun kaikki on turhaa
marjat pakastaa
koirat ulkoiluttaa
lastenhuone sisustaa
rakastaa
pitäisi osata huutaa

hyvää yötä
kahdeksan osasta työtä
hyvää yötä
ja niin edelleen
miksi jäin ikuisesti haaveeseen
niin nuorena
tietämättäni kuolleena

miksi nuori minä totuuksia etsi?
vaikka koko ajan tiesi
minne se hänet veisi

viimeistä kertaa hyvää yötä
tässä oli elämä...

kunpa osaisin sanoa
mutta en osaa, uskalla tai vaan voi
ja tytöt ovat vieläkin liian kauniita
kauniita unia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot