hyvää yötä

Runoilija vajovainen

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aika on lopussa
unelmat tulevat lunastamaan omansa
kauneus on kuolemassa
et koskaan tiennyt, miksi olit olemassa

hyvää yötä, teille myös huomenta
mutta minä en ole täällä enää huomenna
olisiko vielä jotain mitä haluaisin sanoa?
ainahan se on ollut sitä, miten kuunnella
siis anteeksi, en jaksa enää puhua

kaikesta huolimatta
ja minun hulluista unelmista
surusta vain omasta
kaikesta ja juuri siksi
toivotan parempaa huomenta

ette ehkä tajua
ette tänään tai huomenna
mutta on lahja, etuoikeus ja kaikkeus
haluta...olla olemassa

minulla oli unelma
tehkää siitä totta

sillä olettehan velkaa kukastanne
sen kuopan kaivajalle
hyvää yötä ja huomenta
en ole täällä enää huomenna

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot