ilmassa on sadetta

Runoilija vajovainen

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei tule sadetta, kun tähdet itkee
ei kuulu ääntä, kun enkelit tippuu
mutta enkelit tippuu
ja tähdet itkee

otatko syliin?
kun en enää jaksa

katsotko kohti?
kun en katso mihinkään

vai pyydänkö liikaa?

eihän se vaadi mitään minulta
että rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En tiedä tarkkaan miksi, mutta pidin todella paljon tästä

Kaunista, vaikka ilmassa on sadetta! Herkkää ja tunteellista runoutta!

 

Käyttäjän kaikki runot