meidän maa

Runoilija vajovainen

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakkaus askartelee painolastista paperienkeleitä
miten, missä ja milloin?
sitä emme tiedä
vaan silti sinä voit olla siellä

hiljaa leijailee lumihiutaleiden seassa
kuuntelen, katselen
väärässä paikassa?
edes olemassa?
täällä anelen

olisiko se keskiviikko?
kun hiljaisuus on hengitys?
kun hetki on yhtä kuin unohdus
yksi liike lupaus
et tiennyt, en nukkunut

ison miehen kömpelöön käteen
älä purista, älä hajota
älä tätä, älä tänään

pieni pistelevä pakkanen
niin lämpöinen
ei uusia vastauksia
paljon ihania ajatuksia
paperienkeli on kotona

tämä on meidän maa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on lämmintä, hellää tunnelmaa ja aitoutta. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot