tunnetteko hänet?

Runoilija vajovainen

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jospa yksi ihminen
kerrankin
olisi hänelle
mitä hän on kaikille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, syvällinen runo. Pidin paljon!

Kaiken kaikkiaan upea runo!

Hieno ajatus
tässä sisällä.

hieno, syvällinen runo. Pidin paljon!

Kaiken kaikkiaan upea runo!

Hieno ajatus
tässä sisällä.

 

Käyttäjän kaikki runot