Siniset silmät

Runoilija Josef O

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvoistasi voisi kirjoittaa kirjan
kannet nivottaisi pehmeiksi

Huuliltasi kuulisin rakkausrunoja
kaikki kauneimmat sanat

Silmistäsi tulisi tehdä elokuva
romanttinen komedia
ja toisesta draama, onnellisella lopulla

Sankari saa naisen
sinisilmäisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja suloista sinistä hetkeä.

Oivoi, runosi sulatti sydämeni... Kerta kaikkisen hurmaava, hellyydellä kirjoitettu lämminhenkinen rakkausruno, ei sijaa moitteelle!

Kolahti tähänkin sinisilmään:)

kaunis.

Ihastuttavan herkkaa.

Herkkä ja kaunis...

Aivan ihastuttavan suloinen on tämä.

Suloinen.

Oijojoi minkälaista rakkauden tunnustusta, kaunista kuin mikä.

Sinisen Suloinen.

Olipas tämä suloisen ihana :)

kaunista ja suloista sinistä hetkeä.

Oivoi, runosi sulatti sydämeni... Kerta kaikkisen hurmaava, hellyydellä kirjoitettu lämminhenkinen rakkausruno, ei sijaa moitteelle!

Kolahti tähänkin sinisilmään:)

kaunis.

Ihastuttavan herkkaa.

Herkkä ja kaunis...

Aivan ihastuttavan suloinen on tämä.

Suloinen.

Oijojoi minkälaista rakkauden tunnustusta, kaunista kuin mikä.

Sinisen Suloinen.

Olipas tämä suloisen ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot