Café

Runoilija Josef O

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maaliskuussa tavattiin, kevät jo tuloillaan
olit toiveikas, kuinkas muuten

Kahvit juotiin, niitä näitä juteltiin
molemmat näimme kesän, sinä viimeisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

Riipaiseva.

Haikean koskettava runo.

Tunnelma muuttuu niin rajusti viimeisissä sanoissa että lukija liikuttuu.
Loppu antaa joka sanalle uuden merkityksen, hienoa.

Pelkistetysti Koskettava ja Haikea runo.

koskettaa syvältä....

koskettaa..

Tämä runo pysäyttää, tuntuu kuin viimeinen rivi tipputtaisi lukijalta maan jalkojen alta. Pidän...

tämä on voimakas, koskettaa
hyvä

Otsikko ottaa suurta etäisyyttä intiimiin hetkeen, jota runossasi kuvaat. No ei kai vastaavassa tilanteessa voi muuta. Koskettava, kaunis runo.

surullinen

haikeankaunis on hieno runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot