Tule vaikeana

Runoilija Josef O

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan sinut,
särmikkäänä,
hiomattomin kulmin,
hankalana, niin pirun vaikeena
pitkänä vasempana, pimeään
kuolleesta kulmasta, yllättäen

Selite: 
Inspiraationa J.Karjalainen, Happoradio ja elämäni naiset
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, tykkään tästä tyylistä ^^

hieno!

Hieno!

Alku oli ehkä loppua parempi, kokonaisuus kaikkea muuta kuin huono.

Pidin, aihekin kai kolahti. ; )

Hieno runo :))

 

Käyttäjän kaikki runot