Jos minut vielä huolit

Runoilija Josef O

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosi on nyt seurusteltu,
365 päivää toista testattu,
huolella tutustuttu.

Teillä, meillä, siellä ja tuolla,
Stadissa, Espoossa, Bromarissa.
Alasti ja pukeissa, selvinpäin sekä humalassa

Ei riidan riitaa riidelty,
liekö ne nyt sitten alkaa,
onko toinen vuosi kriittinen?

Kosimassa en ole, olen liian nuori,
liian nuori alttarille,
olenhan vasta poika.

Jos toisen vuoden minua katselet,
olen vuoden vanhempi, ehkä valmiimpi.
Haen ne sormukset, sen ansaitset.

Vielä jos toisen vuoden jaksat,
poikaa joka ei osaa puhua rakkaudesta,
eikä uskalla kirjoittaa rakkaalleen.

Sitten sen tottavie ansaitset,
jos vielä minut huolit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot