Pois

Runoilija Paranormal

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä täältä pois haluan.

Ei oo enää mitään järkee,
ei enää mitään tarkoitusta,
jatkaa elämää..

Ei musta kukaan välitä,
Käytetään vaan hyväks.
Mitä elämää se sellanen on?

Hymy kasvoillani,
on vain valhetta..
Kukaan ei tiedä miltä must oikeesti tuntuu..

Must puhutaan paljon paskaa,
mut en mä jaksa välittää.
Ei siit oo mitään hyötyy,
jos yritän oikaista asioita..

Aina ne keksii jotain uutta..

Niil ei oo omaa elämää,
sen mä oon huomannu jo aikoja sitten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella tuttu tunne! hyvä runo.

niin tutulta kuulostaa.. toivottavsti nämä tunteet on vaan hetkittäisiä.

 

Käyttäjän kaikki runot