Pahoinpidelty

Runoilija Paranormal

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En käsitä miksi jätin sinut yksin,
yksin tähän kylmään, karuun maailmaan.
Mutta nyt kun olen saapunut taas luoksesi,
en ole niin onneton kuin silloin ennen,
silloin niiden muiden kanssa, jotka pieksivät minua sanoillaan ja loukkasivat lauseillaan.

Selite: 
ystävälleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot