Selkään puukottajalle

Runoilija Paranormal

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuole sinä kurja,
En kaipaa sinua sekoittamaan elämääni.
Jälleen sinä näytit todelliset kasvosi,
kasvosi, joita kukaan ei halua nähdä.
Ne ovat täynnä vihaa, katkeruutta, vallan himoa.

Tiedän että joku satutti sinua,
mutta pitääkö sinun tuhota minut, todistaaksesi
kaikille miten paljon olet kärsinyt sen yhden ihmisen takia.
Siihen ei ole tarvetta,
sillä me tunnemme sinut ehkä liiankin hyvin,
Niin hyvin,
että tiedämme sinun aiheuttavan vain tuskaa ja murhetta
kaikille.

Toivottavasti tulet järkiisi,
koska sinä olet jatkanut
kiduttamistamme jo liian kauan.
Ymmärrä jo,
sen on aika loppua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jolain tapaa tää koskettaa mua,koska oon kokenut jotain samankaltaista... todella hyvin kirjoitettu,vihainen runo.

aika vihainen, mutta pidän tästä.
Niin tuttu, sai minut ymmärtämään että omassa elämässäni on aivan samanlainen tilanne, eikä se saa enää jatkua.
Kiitos.

Ja hyvää syntymäpäivää

kenelle tää runo on?

 

Käyttäjän kaikki runot