Nimetön

Runoilija Paranormal

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On hiljaista.
Valot ovat sammuneet.
Pieni tyttö on yksin.
Hänellä ei ole ketään joka välittäisi,
ei ketään joka rakastaisi.
Lämpö laskee huoneistossa.

Tulee kylmä.

"Voi kunpa sähköt palaisivat"
Mutta ne eivät palaa..

Tyttö päättää ajatella kauniita asioita,
että hän ei enää itkisi,
eikä tuntisi kylmää ilmaa ihollaan.

Aamulla hänet löydettiin paleltuneena,
hymy kasvoillaan.

Nyt tyttö ei enää koskaan itkisi,
eikä tuntisi kipua,
sillä kylmyys oli päästänyt tytön tuskistaan.>

Selite: 
sähkökatkoksen aikana kirjoitettua tekstiä. Kun näin jälkeen päin ajattelee niin muistuttaa hiukan siitä tulitikku tyttö tarinasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot