Sanoilla kaipauksen

Runoilija Karggoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.
Lauantai-ilta puistossa,
vanha mies kirjoittaa lauluja,
surullisia säkeitä.
Laulut kertoo tarinaa,
karua,
niin vakavaa.
Menetettyjä hetkiä,
kulutettuja päiviä,
kaipauksesta,
rakkaudesta.

2.
Mies vanha istuu puistossa,
kirjoittaa lauluja,
säkeitä kaipauksesta,
kesästä viimeisestä.
Hetken muistelee mennyttä,
nuoruutta,
rakkautta,
ensimmäistä suudelmaa.
3.
Hiljaa huokaa vanha mies,
sulkee lehdet,
kätkee lauseet,
kannen välissä,
karu maailma.
Nyt on aika mennä,
ruokkimaan se kissa,
jolla nimi rakkaimman,
nimi kaipauksen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot