suloisia sovituksia antaisin

Runoilija Karggoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokaisella hengenvedolla,
jokaisella katseella,
kaipaan sinua,
jokaisella solullani,
hiljaa ikävöin.
Näinä öinä,
huuruisina,
toivottomuus.
Jokaisella henkäyksellä,
hetken lähempänä sinua,
ajatuksissani.
Voisinpa selittää syyni,
sovittaa tekoni,
pyyhkiä jokaisen kyyneleen,
vielä kerran,
poskiltasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana. Menee kyllä suosikkeihin. :)

vallan upea!:) katumusta ja anteeksipyyntöä ilmassa, upealla tavalla kirjoitettuna!

Ai miten kaunis, voisin tämän rakkaalleni lukea, saisinko :)

 

Käyttäjän kaikki runot